lunes, 20 de abril de 2009

TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED?


EL Sr JUANLU, PRESIDENT DE LA NOSTRA FILA, ASSISTIRA AL PROGRAMA TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED, ON RESOLDRA TOTS ELS DUBTES RELACIONATS EN LA FILA MASERS I AMB ELS NOSTRES RIVALS EN BATALLA: ELS MOROS

DEIXEU LES VOSTRES PREGUNTES EN COMENTARIS PER A TRIAR LES MILLORS-

5 comentarios:

Joan Piku dijo...

Senyor president, les preguntes que jo li vaig a fer, segur que se les fan la majoria de massers de la nostra filá i hi ha molta inquietud i moltes paraules de preocupació en la nostra comunitat massera.
Presi, es cert que la crisis economica esta a punt de deixarnos fora de la festa?. Que podem fer per a recuperar la nostra insignia (la forca de fusta) que ens ha embargat el banc?. Es cert que en la proxima junta d´accionistes es proposara fer una ampliació de capital per a intentar salvar la nostra filà?.
Seria molt importat per a mi, i per a tota la comunitat massera, que voste com a president ens donara unes paraules de tranquilitat, ja que em costa molt dormir i somie en banquers que em persegueixen en una forca. Gracies al creador del Blog, ja que gracies a ell podem expossar les nostre inquietuts.

Morro dijo...

Com a president de la filà al-Qdians tinc que dirvós que al nostre poble l´historia cambiarà i els cristians sereu la vergonya al perdre la batalla final ho dic yo un al-Qdia moro de tota la vida.

JUANLU dijo...

SALUTACIONS A TOTS ELS MASERS,VULL DONAR UN MISATGE DE TRANQUILITAT AL RESPECTE DE LA CRISI ECONOMICA,LA FESTA ESTA ASEGURADA,GRACIES A LA BONA GESTIO DE LA JUNTA DIRECTIVA EL L´ESFORç DE TOTS EL MASERS LA FESTA D´ALCOI MOS BUFARA UN OU.

JUANLU dijo...

EL PRESI DELS AL-QDIANS TE COMPLEXE DE MASER(SINDROME DEL QUE SEMPRE GUANYA),ESTA CLAR QUE ES UNA IL-LUSIÓ IRREALITZABLE,LA NIT DE LA BATALLA TRANQUILS MASERS MEUS QUE JO M`ENCARREGUE,NO TENEN RES A FER.

Anónimo dijo...

JUANLU SOC EL TROMBO DE PEGO QUE VAM ESTAR TOCANT JUNTS A FALLES DE GANDIA SI VOS FA FALTA UNA BANDA PER A L'ENTRA NO DUBTEU EN TOCAR-MOS, TELF 965572802 (LLORENÇ)